HVEM ER JEG?


Jeg er ekstremt struktureret og holder altid fokus. Jeg prioriterer en god nattesøvn højere end at påtage mig for mange opgaver. De opgaver, jeg påtager mig, fuldføres til alles tilfredshed og gerne ud over det forventede.


Jeg er dybt forankret i min hjemstavn, og Thy har en særlig betydning for mig. Det ligger i mit blod. Min karrierevej adskiller sig fra den traditionelle, da jeg ikke har en lang videregående uddannelse. I mit arbejdsliv stræber jeg efter at realisere mine drømme.


Jeg brænder for at fremme mere og bedre bæredygtigt byggeri - enklere og sundere.


RÅDGIVNING


Som teknisk tegner har jeg opført og tegnet adskillige huse og tilbygninger i forskellige områder i Thy.


Jeg vil med glæde give dig en forventet pris på dit projekt. Dog er det vigtigt at huske, at der kan være krav fra myndigheder som kommunen i forbindelse med byggetilladelsen, der kan nødvendiggøre ekstern rådgivning, dispensationer og lignende. Disse ekstra omkostninger er ikke inkluderet i den forventede pris.


Hvis det viser sig, at dit projekt eller byggeri ikke kan opnå byggetilladelse eller ibrugtagningstilladelse, vil du kun skulle betale BygSag ApS for de faktiske udgifter, der er opstået.
En hurtig screening eller forhåndsdialog med kommunen omkring dit projekt inden opstart vil ofte afsløre eventuelle umuligheder eller behovet for tilpasninger af projektet.

PRIS

Timepris


kr. 120,- + moms  pr. påbegyndt kvarter


Kørsel


kr. 4,80 + moms pr. km (6,- inkl. moms)


KONTAKT